1 Martie, primăvara vine…

Salutare!

Vreau să vă urez tuturor, odată cu venirea primăverii, cel puțin calendaristic, să aveți parte de o primăvară cât mai frumoasă, mai călduroasă, să vă aducă multe realizări și bucurii pe care să le împărtășiți cu cei dragi!

Martie

Am observat astăzi că multe persoane sunt marcate, și pe bună dreptate, de această dată și de semnificația ei – mulți au ieșit la plimbare, s-au întălnit cu persoana iubită (mă includ și pe mine aici), poate au telefonat celor dragi și le-au făcut o urare caldă, foarte multe postări pe facebook cu machete, linkuri, urări de bine cu privire la primăvară.

 Aceste lucruri au fost favorizate, din fericire, și de frumoasa vreme de afară, de soarele care ne-a încălzit cu raze destul de calde. 🙂

Acest lucru mă face să trag concluzia că oamenii sunt afectați într-un mod pozitiv de primăvară. Și la nivel psihologic cred că sunt transformări benefice pentru noi oamenii (eu asta am experimentat, cel puțin): ne simțim mai bine, zâmbim mai des, ne amintim de oameni dragi nouă, suntem mai deschiși față de cei din jurul nostru, mai prietenoși.

Dovada stă în faptul că mulți oameni erau la tarabele de mărțișoare, tonetele cu flori, cumpărând și dăruind celor dragi un mărțișor, o floare…

Sper ca, prin spiritul primăverii, să fim mai zâmbitori ca în iarnă, mai ambițioși, mai dornici de reușită și dezvoltare personală!

O primăvară senină și multă pace!

 

 

Reclame

Despre Pavel-Emilian Stan
Sunt român şi sunt mândru că m-am născut român, indiferent de ce s-a, se, se va spune despre asta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: