Globuri cu suflet de acest Crăciun

Să faci un cadou, să dăruieşti ceva cuiva care are nevoie este un gest care are tot dreptul şi obligaţia să fie recunoscut ca nobil!

Am aflat de la Anda Elena Pintilie despre campania de care se ocupă, şi anume, Globuri cu suflet, o campanie care vine în ajutorarea unor copii nevoiaşi, de la sat. Sincer, mi se pare atât de frumos să faci astfel de lucruri, dar şi să oferi şi tu ceva pentru copii, să ajuţi prin ce poţi, să dai din puţinul tău, să dai o mână de ajutor ca să faci copiii să zâmbească! Ar fi un gest frumos pentru sărbătoarea sfântă a Crăciunului.

Pentru că e ceva frumos, vreau să vă spun şi eu despre această campanie, pe scurt, poate poate cineva va fi mişcat şi va ajuta cum poate!

Este vorba de ajutorarea copiilor din satul Lunca Rateş, comuna Scânteia, judeţul Iaşi. În momentul de faţă sunt 69 de copii şi sunt împărțiți cam așa:  26 cu vârste cuprinse între câteva luni și 5 ani,  31 au între 6 și 14 ani și 12 au de la 15 până la 18 ani. 

Ştim prea bine că vaţa la ţară e nedreaptă în felul ei, are greutăţile ei, aşa că orice ajutor e binevenit – rechizite, alimente, hăinuţe, jucării, bani (care vor fi folosiţi pentru a cumpăra cele de mai sus, nu vor fi daţi ca atare), ORICE, chiar de nu se numără printre cele enumerate mai sus, dar  folositor, e binevenit!

Cine nu a crescut într-o familie avută ştie prea bine ce înseamnă să nu ai ceva! Poate noi, în copilărie nu am avut multe jucării sau rechizite…dar ei nu trebuie să crească tot aşa! Pot creşte mai bine, le poţi oferi şanşa să se dezvolte mai bine! Cine ştie ce valori, aptitudini, talente au acei copii? Tu îi poţi ajuta să şi le dezvolte!  Puţin cu puţin face mult! 🙂

Aşadar, pentru acest Crăciun te invit cu drag şi căldură să laşi omul bun din tine să fie liber şi să ajuţi cum poţi, chiar şi printr-o jucărie sau hăinuţă sau o sumă oarecare de bani! Vei primi în schimb, mai mult ca sigur, o mulţumire din partea copiilor, o rugăciune, un zâmbet larg şi, nu în ultimul rând, o satisfacţie interioară mare!

Cine vrea să ajute, poate să ia legătura cu mine printr-un comment, pe mail (stanemilian07  [at]  yahoo.com) sau pe facebook, sau cu Anda Elena pe facebook sau pe blogul ei, saptepietre.ro

Mulţumim!

Pace şi Bine!

Reclame

Despre Pavel-Emilian Stan
Sunt român şi sunt mândru că m-am născut român, indiferent de ce s-a, se, se va spune despre asta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: