recrutări PRIME Iași

Știți acele lucruri pe care le faci și nu îți pare rău? Pentru mine, unul din aceste lucruri e că m-am înscris în PRIME Iași și că sunt voluntar albastru!

Ce e important în articolul ăsta, printre altele, e acesta:  te așteptăm la prezentarea recrutărilor, marți, 9 octombrie, ora 20:15,  în amfiteatrul II8 din corpul A al Universității „Alexandru Ioan Cuza”, unde vei afla mai tot despre asociație și ești liber să întrebi despre tot ce vrei să știi despre organizație. 🙂

PRIME Iași este singura asociație de voluntariat din domeniul Relațiilor Publice și Comunicării din Iași. Scopul organizației este acela de a sprijini studenții din Iași, din domeniul Comunicării și Relațiilor Publice, în dezvoltarea profesională și personală. Printre obiective, PRIME vrea să ofere studenților posibilitatea de a se implica activ în organizație.

În PRIME Iași am învățat multe, foarte multe, mai multe decât mi-a oferit facultatea în primul an. E o realitate, trebuie să o spun. Anul trecut am venit în Iași la facultate, nu aveam mai deloc habar ce caut aici, ce înseamnă Comunicare și Relații Publice. Dar în asociație am învățat și am practicat ceea ce înseamnă acest domeniu, încetul cu încetul…Cel mai mult îmi place că mă simt în largul meu, înconjurat de oameni tare faini, cu bune cu rele, dar sunt oameni faini, buni în sinea lor…dornici să împartă din experiența personală.

PRIME Iași este cadrul propice dezvoltării mele personale și profesionale, un loc în care am învățat să scriu articole, am învățat să lucrez în echipă, am învățat să fac lucrurile cât mai bine cu putință, să lucrez, să practic lucrul în programe de editare foto și video, să aflu cât mai multe despre PR, resurse umane, despre cum se dă feedback, cum se organizează evenimente, cum se abordează oameni din afara organizației pentru binele organizației și multe altele despre care nu scriu acum…

Tot ce mai spun e că SE MERITĂ DIN PLIN să faci voluntariat în PRIME Iași! Aici chiar poți învăța multe lucruri care îți vor fi foarte folositoare când vei lucra în domeniul Relațiilor Publice sau nu neapărat, ci în orice domeniu, căci vei învăța să comunici cu oamenii, să îi respecți, să tolerezi și să pui cap la cap idei care se pot transforma în evenimente reușite.

De ești interesat, intră pe blog, www.primeiasi.wordpress.com, de unde poți descărca formularul de înscriere și poți afla la ce provocare ai de răspuns. Fără frică, e ușor, e libertate de creație. 🙂

Așadar, încă o dată:

– te așteptăm marți, 9 octombrie, în amfiteatrul II8, corp A, UAIC la prezentarea recrutărilor;

– intră aici pentru a descărca formularul de înscriere și a vedea provocarea.

Și, cum zice sloganul de anul acesta al recrutărilor PRIME Iași, „În Comunicare și Relații Publice, experiența PRIMEază!”

Mult succes! 🙂

Reclame

Despre Pavel-Emilian Stan
Sunt român şi sunt mândru că m-am născut român, indiferent de ce s-a, se, se va spune despre asta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: